Solid Salg

Solid, noen ganger skrevet som "! Solid", er et dansk merke for den motebevisste unge mannen mellom 18 og 30 år. Merket har eksistert i mer enn 10 år, og styres fra Kolding i Danmark, men faktisk solgt over hele Europa, spesielt i Skandinavia, hvor de har over 50 butikker.

Solid har et bredt utvalg av alt i klær, fra bukser / jeans til jakker, knebukser og bluser. Spesielt deres utvalg av T-skjorter er imidlertid imponerende - ofte med over 200 forskjellige t-skjorter å velge mellom. Sjekk dessuten sine fancy tights ute med friske farger og en bred kant med "! Solid" navn minnes f.eks Björn Borg tights, men på en mye billigere pris.

Solid er den dristige design til tross for den lave enden av skalaen pris, faktisk, i en slik grad at du mye av tiden vil ha problemer med å finne noe i sitt sortiment til over 1000 kr. Det forhindrer heldigvis ikke de norske nettbutikker i kjøring med en stor del av komité for salg i lange perioder - det er rett og slett en nødvendighet for å få plass til alle de nye, fete elementer som Solid stadig kommer med. På en side som vårt vil du finne derfor mange Solid produkter på tilbud, med besparelser på opp til 70-80%!

Vi har for øyeblikket 85 produkter fra Solid og her vil du finne klær, sko og skjønnhetsprodukter innen følgende kategorier:

Husk at du alltid kan bruke filterinnstillingene nedenfor for å kun vise produkter for kvinner, menn, barn eller alle.

Du kan også lese mer om Solid på den offisielle hjemmesiden deres.

85 / 261
1 2
Meny
Navigasjon