Black Friday Salg 2017

Her er en oversikt over alle Black Friday-tilbudene. Som du ser vil årets Black Friday-salg nok en gang bli en dag fylt med usedvanlig gode kjøp:

Boozt

Spar opptil 50%

Boozt tilbyr et kjempestort utvalg av eksklusive merker for kvinner, menn og barn:

Ellos

Spar opptil 50%

Ellos har et bredt spekter av klær og sko, samt innredningsprodukter - for kvinner, menn og barn:

Miinto

Spar 20% på ALT

Miinto bringer alle de gode tilbudene fra de fysiske butikker i Norge:

NordicFeel

Info Coming Soon!

Leter du etter skjønnhetsprodukter, som sminke, hårpleie eller negler, så ta en titt på NordicFeel - stort utvalg til superpriser:

StylePit

Spar opptil 50%

StylePit har ett av de største nettbaserte utvalgene av klær og sko i alle prisklasser, for kvinner, menn og barn:

ASOS

Spar opptil 50%

Britiske ASOS har et stort utvalg av de nyeste mote trender for kvinner og menn:

Nelly

Spar opptil 70%

Nelly bringer deg alltid de siste trendene, til en rimelig pris:

Hva er Black Friday?

Black Friday, eller Svart Fredag som det heter noen steder i Norge, er for det meste en amerikansk greie. Det gjelder fredagen etter høsttakkefesten (Thanksgiving), som er en av de største helligdagene i USA, og regnes for å være starten på julehandelen. Mange butikker feirer dette med å åpne tidlig, med veldig mange røverkjøp og sterkt rabatterte produkter. På grunn av dette blomstrer salget på Black Friday, og for mange butikker blir dette den mest innbringende dagen i året. I Norge er det mange butikker, særlig nettbutikker, som følger denne amerikanske tradisjonen og feirer den med en del veldig gunstige priser og rabatter hele dagen.

Så, hvis du er på jakt etter nye klær, sko eller motetilbehør til deg selv, eller kanskje som en julegave til dine barn eller ektefelle, så er dette den rette dagen for å klikke på 'Kjøp nå'-knappen! Men, ikke vent for lenge - det vil fort bli utsolgt. Faktisk bør du sjekke noen dager forut for den store dagen, fordi mange butikker starter flere dager i forveien med noen Black Friday-forhåndstilbud som du absolutt ikke ønsker å gå glipp av.

Pass på at du sjekker ut linkene ovenfor, hvor du vil finne de beste tilbudene akkurat nå. God røverkjøpsjakt!

Meny
Navigasjon