Ecco Salg

Ecco, tror de at for å oppnå de beste skoene hvis du har kontroll på hele prosessen - fra skisse til ferdig sko. Dette betyr at Ecco har sine egne garverier hvor deres skinn er behandlet og de ??er noen av de eneste i bransjen som gjort sine sko og støvler i egne fabrikker.

Tidligere ECCO design svært fot-formet, men i de siste 5-6 årene har ECCO virkelig upped seg selv og de gjør nå deilige pumper og sokker for kvinner og klassiske forretnings sko for menn, som man kan ha i en dag på kontoret og fortsatt se presentabel i.

ECCO gjør fortsatt komfortable sko - deres grunnleggende prinsipp er funksjonalitet og dette betyr at en sko fra ECCO alltid er baseret på foten. Det betyr også at i tillegg til å bruke skinn av svært høy kvalitet bruker ECCO også andre materialer i deres sko produksjon, som hver har sine egne spesielle egenskaper, som særlig kan sees i sin samling av sport og trekking sko, BIOM serien. Dette gjør Gore-Tex for å holde føttene tørre, sikrer den anatomiske støtte som du kan ha skoen på i mange timer mens tekstil mesh skal gi en bevegelige sko som lar føttene bevege seg naturlig.

En siste ting som gjør ECCO sko er ganske formidabel, er deres såler - i stedet for å sy sålen, bruker ECCO en unik produksjonsmetode der sålen er sprayet på skoen. Dette gir et langt liv og super komfortable såler.

Vi har for øyeblikket 56 produkter fra Ecco og her vil du finne klær, sko og skjønnhetsprodukter innen følgende kategorier:

Husk at du alltid kan bruke filterinnstillingene nedenfor for å kun vise produkter for kvinner, menn, barn eller alle.

Under merket Ecco vil du til og med finne de følgende underkategoriene:

Du kan også lese mer om Ecco på den offisielle hjemmesiden deres. Det er også mer informasjon om Ecco på Wikipedia - ta en titt på Ecco Wikipedia-artikkelen om du er nysgjerrig.

56 / 470
Meny
Navigasjon