Joha Salg

Joha lage fine klær for barn - spesielt, så gjør Joha ull og ull undertøy for barn. For menneskene bak Joha gjør det noe at deres ull undertøy er miljøvennlige, og de er det første selskapet som har fått EU-blomsten, en etikett for miljøvennlig produksjon av klær.

Innenfor de siste årene, Joha utvidet repertoar, slik at de nå ikke bare gjør undertøy og heldress for barn - Joha produserer også cardigans, bodies, leggings, bukser og strikke gensere i ull - noen har en bit av silke stoff, mens andre er laget av den deilige merino ull.

Hvis beskrevet Joha ull produkter med bare ett ord, er det: kvalitet! Ullen er av høy kvalitet, design er av høy kvalitet, sømmene er av høy kvalitet - det er ikke en finger for å sette på Joha sin ull undertøy.

Nettopp fordi Joha er i en slik høy kvalitet, kan det også bli sett på pris. Hvis du kjøper i stedet Joha på salg du får den høyeste kvalitet til en god pris - vi har satt sammen et bredt spekter av Joha undertøy, slik at du kan bedre lage en oversikt!

Vi har for øyeblikket 29 produkter fra Joha og her vil du finne klær, sko og skjønnhetsprodukter innen følgende kategorier:

Husk at du alltid kan bruke filterinnstillingene nedenfor for å kun vise produkter for kvinner, menn, barn eller alle.

Du kan også lese mer om Joha på den offisielle hjemmesiden deres.

29 / 98
Meny
Navigasjon